Waar is het werk te zien?

24-6-2015 Helaas heeft de veiling bij Van Sabben niet veel opgeleverd. Momenteel is er nog een aftersale van het grafische werk van Paul Kuiper

Het Marker Museum verkoopt nog steeds ansichtkaarten. In dit museum wordt ook doorlopend een diashow van Paul Kuiper vertoond. Het museum heeft in 2015 ook de nobele taak op zich genomen om alle dia's en negatieven m.b.t. Marken te digitaliseren. We hopen daar in de loop van het jaar meer informatie over te kunnen geven.

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed gaat ook in 2015 een groot gedeelte van het fotoarchief van Nederlandse dorpen, steden en landschappen digitaliseren. Zodra er iets op hun beeldbank verschijnt zullen we het hier melden.

Het Stadarchief is waarschijnlijk de eerste die wat publiceert. M.i.v. december 2015 kun je dia's van Paul Kuiper vinden op hun beeldbank

Het Hunebeddencentrum heeft de collectie "Gestalten in steen" permanent in bruikleen gekregen en is daar dus te bewonderen.

Verzorgingsinstelling Swaensborch te Monnickendam stelt de collectie "Zwanen rond Marken" tentoon. De werken kunnen daar ook gekocht worden voor €75. Even melden bij de receptie.

De collectie "Grafische Vormgeving" wordt momenteel aangeboden aan diverse instellingen, die al interesse hebben getoond. We houden je op de hoogte!


Laatste update 8 december 2015